Híreink

Az idei VIDOR Fesztiválon Pierrot-díjas lett a Leenane szépe!

A Nézőművészeti Kft-nek 5,1M Ft-ot ítélt meg a Minisztérium. Ez a tavalyi összegnek kicsit több, mint a fele. Spórolósak vagyunk, van némi tartalékunk, de a teljes hiányzó összeget nem tudjuk önerőből fedezni, ezért kérjük a segítségeteket.

Talpraesett, kreatív, csapatban dolgozni tudó, de legfőképpen színházi tapasztalattal rendelkező jelentkezőket várunk Társulatunk új színházi angyalának, mert a régi sajnos külföldre repült.

Azonnal megszerettem Martin McDonagh darabját, amikor a Víg Házi Színpadán először megláttam, 1998. november 29-én, alig két héttel az ősbemutató után, sőt az azóta látott további három verzióban is tetszett.

A statisztikák szerint, kb. 1,2 millió munkavállaló nem rendelkezik a személyi jövedelemadó egyszázalékáról.
Hidd el, hogy akár nekünk, akár más nonprofit vagy civil szervezetnek ajánlod fel, az adód 1%-a sokat számít nekünk!

"Az először ártatlan játék vérre menő, brutális borzalommá válik..."

 „Ez nonszensz. De légy résen, bármi megtörténhet!...” 

„Egy család sokféle lehet. Különbözhetnek a tagok létszámában, a nemek arányában, világlátásukban, és abban is vajon érdemes-e a történetüket színpadra vinni..."

A Revizor, a Népszava és a Színházi Folyóirat kritikái a Kartonpapa című előadásról.

 Jelentés Nélküli Szavak Szótára, összegyűrt tervrajzok az asztalfiókban, nyikorgó roller, esőlesés, álomban vágtázó lovak, üresen álló kalitka, gombócevő verseny, feneketlen kúthoz hasonlító párducmintás kistáska – ilyen apró puzzle darabkákból, lényegtelen kis semmiségekből áll a főhősök é

Scherer Péter főszereplésével zenés monodráma, az Utazás a koponyám körül, Karinthy Frigyes regényből volt a legutóbbi bemutatónk, ennek apropóján készült vele ez a beszélgetés.

Az adód 1 százaléka sokat számít nekünk!
Támogass minket, hogy fontos témákról készíthessünk elgondolkodtató és szórakoztató előadásokat.
Adószámunk: 14674291243
Köszönjük!

Oldalak