Vendégkönyv

Hozzászólások

Számomra példaképek vagytok, és nagyon remélem, egyik előadásotokra eljutok majd. Remélem, sokáig itt lesztek még, és sokáig szórakoztattok bennünket, nézőket, kedvenceket!!!

Köszönjük szépen Zsolt! :) Jól esik olvasni, első bejegyzésnek pedig igazán szívet melengető. :)
Figyeld a honlapunkat és gyere el azokra az előadásainkra, amiket még nem láttál.
Ha vidéki vagy, mond hogy melyik városból és szólunk, ha arra járunk!

Táborfalvai.

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

A tegnapi előadás fergeteges volt (2017. 05. 13.), imádlak benneteket. Gratulálok a műsorhoz.
Az idén láttam a "Mulatság" című darabot is, egészen más jellegű, mint a tegnapi volt, de nagyon gratulálok hozzá, nagyon megérintett. Köszönöm

Az idén az Ördögkatlanon láttam veletek ezt a Harmsz írásaiból összeállított darabot. Annyira tetszett, hogy amikor megláttam, hogy Miskolcon is lesz előadás, azonnal vettem néhány jegyet.
Alig várom az előadást!
Nagyon hálás vagyok azért, hogy felfedeztétek és felfedeztettétek ezt a szerzőt. Annyira abszurd! A tragikus sorsa, az írásai... Mindez száz évvel később is íródhatna. Én elhinném!
Köszönöm és további jó munkát!

Jó az oldal!

Nagy szeretettel és Tisztelettel figyelem a munkáságotokat. Remélem eljutok egy jó elöadásra. Sok erőt egészséget kívánok mindenkinek ! :)

Tisztelt Scherer Péter, Katona László és Kovács Krisztián Művész Urak!
A tegnapi napon (2019.09.17.) a munkahelyemen tartott Ady-Petőfi című előadásukat láthattam. Lenyűgöző volt, kitűnő, minden érzelmet (öröm, bánat, félelelm), poénos és drámai helyzetet átadó színészi és rendezői profizmus. Nagyon gratulálok Önöknek. Biztos, hogy meg fogom nézni az összes Budapesten játszódó előadásukat.
Köszönöm
Üdvözlettel:
Novák Melinda