A Vidor Fesztiválon indul az évad!

Előadás: 

A nyarat igyekeztünk pihenéssel tölteni, de most teleöntjük kreativitással és intuícióval a hajtóműveket és megkezdjük az emelkedést a sztratoszféra felé! Az évadot Nyíregyházán kezdjük a Vidor Fesztiválon, Kutyaharapás című előadásunkkal, amit aztán majd a Szkéné Színházban és Tatabányán is láthattok rendszeresen minden hónapban. Feltöltöttük a honlapra a szeptember-októberi műsort, nézzétek meg és vegyetek jegyet azokra az előadásokra, amiket még nem láttatok, mert hamar elfogynak. 

A nyáron Mártonffy András izgalmas monológot írt regényéből az Én, Sándor Erikből. Ezt a produkciót hamarosan próbálni kezdjük. Kovács Krisztián professzionális életvezetési tanácsokkal mutatja majd meg nektek, hogyan kell átkapcsolni magatokban azokat a gombokat, amikkel pillanatok alatt a sikerhez és boldogsághoz érhettek. A kommunikációs tréning magas szintű lebonyolításában Gyulay Eszter dramaturg és Scherer Péter rendező lesznek segítségére. 

A Színházak Éjszakáján láthatjátok Testvérest című darabunkat, kivételesen nem a B32-ben, hanem a Szkéné Színházban. Előtte pedig felolvasó színházi formában találkozhattok következő produkciónkkal, A legboldogabb álommal. Büchner Leonce és Léna című drámájából Rába Roland rendező Gyulay Eszterrel közösen készített friss szöveget, melyet Kovács Krisztián, Katona Laci, Scherer Péter, Simkó Kati, Parti Nóra és Mucsi Zoltán fognak felolvasni. A próbák október elején kezdődnek és december elején lesz a bemutató a Szkéné Színházban. 

A télen a Karinthy Színházba költözünk be, és nem csak azért, mert ott - az igazán kiváló nyílászárók és a megfelelő távhő szolgáltatás miatt - kellemes meleg várható a hideg hónapokban is, hanem mert próbálni kezdjük Scherer Péter rendezésében saját fejlesztésű darabunkat, ami Rejtő Jenőről fog szólni. Vagy Fülig Jimmyről. Vagy a csontbrigádról. Az biztos, hogy lesz benne zene, és játszik majd benne Katona Laci, Kovács Krisztián, Scherer Péter, Marton Róbert és Molnár Gusztáv.

Az évad végén Mucsi Zoltán egy új Háy János darabbal kezd el dolgozni. 

Testvérest című darabunkat minden hónapban láthatjátok majd a B32-ben és egy pályázatnak köszönhetően több vidéki városba is el tudjuk majd vinni. A Soha, senkinek című előadásunk szintén kapott támogatást vidéki továbbjátszásra, így azzal is sok helyre el tudunk majd jutni. Figyeld a honlapot, reméljük épp abban a városban játszunk nemsokára, ahol te ezt a szöveget olvasod és rá is érsz majd aznap este, és eljössz és találozunk. Előre nézőművészek, kezdődjön az évad!