Utánnyomás folyamatban!

Többen jeleztétek, hogy párotoknak karácsonyra Katona László szakácskönyvét, a Kapribogyó és Pepperonit szeretnétek megvenni, de sajnos sehol nem lehet kapni. Sok munkánkba került, hogy mindenkihez eljuthasson a remekmű, de itt a jó hír! A forgalmazóval egyeztetve december 23-án hajnalban öt belvárosi könyvesboltba érkezik még belőle összesen kétezer példány! A könyv honlapján holnaptól kint lesz az öt bolt címe. Aki már feliratkozott az előrendelési listára, annak nem kell aggódni, január 15-ig átveheti az aláírt példányát.

„A Kapribogyó és Pepperoni izgalmas olvasmány és hasznos konyhai segédeszköz. Fontos színházesztétikai minőségeket kapargat, emberi törődéssel és humorral pepecsel színháztörténeti pillanatok körül. Egyre kell csak vigyázni, hogy az érdekfeszítő színházi anekdotákba belefeledkezve nehogy odaégessük a rántást!”
 Gácsi Judit, kritikus

„Amikor először készítettem el feleségemnek a sült zöldséges kriszkriszt, teljesen el volt ájulva. Három féle paprikát tettem bele, padlizsánt, hagymát és, ahogy a recept is írja, miközben a durumbúza-darából készült golyókat kézzel megsodortam gombóccá, igyekeztem nagyon szomorú dolgokra gondolni, próbáltam marcangolni magam. Végül a Lenni vagy nem lenni monológ hozta meg a kívánt hatást.  Őszinte leszek: eléggé megviselt, de megérte! A feleségem teljesen odáig volt!”
Kugolf Péter, színművész