Belátom, a címbeli étel elég bizarr! Kíváncsi a receptre? „Egy szuflénál minden a sütőn múlik, hogy hova teszed a sütőben, hogy 160 fokon legyen előmelegítve.
Bivaly-szuflé
Parti Nagy Lajos: Bivaj-szuflé
Játszódik az ukrán-osztrák határon, a mindenkori napjainkban.
"Egy szuflénál minden a sütőn múlik, érted, hogy hova teszed a sütőben, hogy 160 fokon legyen előmelegítve. Hogy mennyire apró a hagyma...de azt vágni kell ám, a hagymát csak ezek a bergeci gyökerek turmixolják. A fácánt, meg mondjuk a bivalyhúst szabad turmixolni, nem elegáns, de szabad, főleg a bivalybélszínt mer az nagyon kötött... és aztán apránként bele a besamelbe, ahogy a felvert fehérjét is...mint a kis Túr anyja kebelébe...nem egyszerű..."
Pepets
Kapauer
Macila
Kiscián
Tapaczkyné, volt bába /Helmutsenkó, rendőrfőnök/Helmunffy, polgármester/Stüszev, helyi orvos/Fitti poldi, főgengszter
Rendező