Eleven éjszaka

Conor McPherson ír drámaíró, forgatókönyvíró, film- és színházrendező. Magyarországon főleg a Tengeren című darabját ismerik. A The Night Alive címűt 2013-ban írta, számos díjra jelölték, a New York Drama Critics Circle az év legjobb drámájának választotta. Az ősbemutató fordítását Totth Benedek készítette.

dramaturg
Díszlet és jelmez
Jelmez asszisztens
rendezőasszisztens
a rendező munkatársa
Rendező

Kapcsolódó tartalmak

Ismét közös produkcióra készül a Szkéné Színház és a Nézőművészeti Kft. Az eleven éjszaka magyarországi bemutatójára február 22-én kerül sor.

Egyik legeredetibb színészünk, de magáról csak nagyon ritkán árul el bármit is. Most azonban (szinte) mindent megtudhatunk róla, amire mindig is kíváncsiak voltunk: Mucsi Zoltán a Bérczes Lászlóval készített beszélgetőkönyvben őszintén és kendőzetlenül vall szakmáról, magánéletről, melós apáról és arról, végül miért alakult úgy, hogy nem géplakatosként élte le az életét.

Az elmúlt évadban próbáról forgatásra, forgatásról előadásra sietett – huszonkét különböző produkcióban játszott, de nem csak a deszkákon, hanem a filmvásznon, képernyőn is láthattuk. Az utóbbi hetekben viszont lecsendesedett az ő élete is, a hazatérte utáni házi karantént követően szülővárosában, Székelyudvarhelyen lehetett találkozni vele hosszú sétái során.