Hírek a következő évadról

2018 júniusában kezdjük próbálni Háy János Hozott lélek című darabját, amit a szerző egy saját novellájából írt, ahogyan a Nehezet és A halottember-t is. Az előadásban Mucsi Zoltán és felesége Moldvai Kiss Andrea hosszú idő után újra egy párként lép színpadra, Kovács Krisztiánnal kiegészülve. Az előadást Szabó Máté rendezi és a Szkéné Színházban lesz a bemutatója szeptember 12-én.

7Nap címmel készít új ifjúsági előadás Scherer Péter és Gyulay Eszter. A kortárs angol ifjúsági regényből a Pagony Kiadóval és a Mannával közösen létrehozott darab a fiatalok közötti agressziót mutatja majd be húsba-vágóan, ugyanakkor sok humorral. A kétszereplős előadás premierje a B32 Galéria és Kultúrtérben lesz október elején.

Szintén kortárs szövegből készül az ezt követő bemutatónk is. Will Eno The Realistic Joneses című darabját Upor László fordítja épp, Bérczes László fogja rendezni. A két házaspárt pedig minden valószínűség szerint Scherer Péter és Mészáros Sára valamint Katona László és Parti Nóra alakítják majd.